bergmanlogo

Artikelen

Uw aannemer in de buurt!

Wij zijn, met al meer dan 30 jaar ervaring, een lokaal Helvoirts-familiebedrijf hoofdzakelijk werkzaam tussen Tilburg en Rosmalen. Ook onze werknemers komen uit de plaatselijke dorpen uit deze specifieke regio. Hard werkende nette medewerkers die vakbekwame en sociale betrokkenheid uitstralen, met oog voor detail en kwaliteit op ieder project dat men krijgt toebedeeld.

Sinds 2006 hebben de broers Marcel en Wynand Bergman de dagelijkse leiding in handen. Marcel draagt zorg voor de administratieve en voorbereidende zaken terwijl Wynand het uitvoerende gedeelte voor zijn rekening neemt. Dit schept duidelijkheid voor ons bedrijf maar vooral ook voor u als klant. Onze betrokkenheid op ieder vlak van het bouwproces en de kleinschaligheid zal u als klant dan ook als positief en prettig ervaren. U als klant krijgt van ons de volle persoonlijke aandacht die nodig is.

Zowel voor wat betreft de regio, als de betrokkenheid bij uw project van groot tot klein, wij zijn als aannemer altijd bij u in de buurt!!