Verbouw

Er komt een moment dat uw gebouw of woning niet meer voldoet aan de eisen die u er aan stelt. U wilt meer ruimte, een betere indeling of een andere bestemming aan uw gebouw geven. U wilt betere energieprestatie of uw huis levensloopbestendig maken. In al deze gevallen kan een ingrijpende verbouwing of renovatie voor u de oplossing zijn. Wij kunnen u desgewenst een totaalpakket aanbieden met begeleiding, advies, tekenwerk, indien nodig in samenwerking met een architect.

Uw wensen of dromen worden vertaald naar kwalitatief waardige bouwwerken. U maakt uw wensenlijst en programma van eisen kenbaar en wij zetten dit om in een tekening/bouwplan geheel in de sfeer die u wenst. Hierin zal middels onze visie worden meegedacht in uw plannen en tussentijdse wijzigingen zijn altijd bespreek- en inpasbaar. Als einddoel zal dit resulteren in een verhoogd woongenot in uw vertrouwde omgeving en verbetering voor de woning zodat deze weer helemaal van deze tijd is waarbij tevens een meerwaarde hieraan is toegevoegd.

In de voorbereiding zal met name Marcel Bergman u bijstaan, adviseren en kostenspecificaties aanreiken. In de uitvoering zal Wynand Bergman als aanspreekpunt dienen en ervoor zorgen dat alle materialen tijdig aanwezig zijn, onderaannemers begeleiden en alle zaken goed inmeten.

Onze eigen vakmensen verzorgen altijd de maatvoering en timmerwerken zodat u daar geen zorgen over heeft. Vanwege onze bedrijfsstructuur hoeven de werknemers niet onnodig van de werken om materialen te gaan halen of regelen en zal dit de voortgang ten goede komen. Al onze werken worden aansluitend en volgens strakke planning uitgevoerd omdat wij weten wat een verbouwing bij u thuis voor een inbreuk op uw privacy betekend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Menu